rvhj header

Levendige SPAM met presentatie van de kandidaten Raadslid van het Jaar

Op zondag 17 november was het weer een uiterst geanimeerde SPAM waarbij naast de immer aan bod komende onderdelen cultuur en muziek ook het politieke item ditmaal stevig werd ingevuld, door de recentelijk gekozen kandidaten voor de titel  Raadslid van het jaar 2013 en talent raadslid van het Jaar 2013 zich te laten presenteren.

Drie swingende talenten te weten Jessica van Eijs ,Joost de Jong en Ernest Maas gaan uitmaken wie zich de opvolger mag gaan noemen van VVD-er Ferry van den Broek.

Bekende gezichten waren er te zien bij de 5 kandidaten voor de titel Raadslid van het Jaar want zowel Bianca van Kaathoven,  Karin Wagt, Marco van Dorst als Tom van den Nieuwenhuijzen waren ook voorgaand jaar in de race voor de titel.

In een rap tempo konden alle 8 potentials via een ‘pitch’  zich bekend maken en dat deden ze allen op een prima wijze.

Frank Depla gaf nog zijn ervaringen weer, wat het behalen van zo’n titel te weeg brengt en zette de ontwerper van de Jan van den Biggelaar Award, Peter Nagelkerke, nog even in de spots. Ondertussen zijn we benieuwd wie deze Award voor een jaar van hem mag overnemen.

Aanstaande woensdagavond om 20.30 uur (inloop vanaf 20.00 uur) zal middels een publieksavond in de Oude Rechtbank, Stratumseind, bekend worden welke 3 verder gaan en welke 2 talenten het onderling gaan uitmaken. Daarna kan het publiek de kandidaat van hun keuze invullen op o.a. de website raadslidvanhetjaar.nl of via de Facebookpagina Raadslidvhjaar.

De genomineerden voor het 'Talent van het Jaar', Joost de Jong (VVD) , Ernest Maas (SP) en Jessica van Eijs (D66), 

Het grand café Meneer Frits aan de Markt was goed gevuld.

 Foto's gemaakt door Johan Plateijn